VI ÄR FÖRETAGET

Vilka är vi?

Vi skapar lösningar med ett helhetsansvar. Vi har under drygt 30 år drivit flera hundratals lyckade uppdrag som driver digitaliseringen framåt och som är verksamhetskritiska för våra kunder. Vi skapar gärna helt nya digitala lösningar och erbjudanden som stärker våra kunders position på marknaden.

Kontakta oss idag Kontakta gärna oss på
0707 11 22 33 eller test@testsson.se

Vi är en fullserviceleverantör som erbjuder allt från avancerad utveckling och design till analys, optimering och digital innehållsproduktion. Vi är Sitecore guldpartner och Episerver premiumpartner. Vi har även ett flertal samarbetspartners som vi gärna arbetar med.

Decerno stödjer projektets alla faser och garanterar leverans på utsatt tid och med givna kostnadsramar. Arbetet sker alltid användarcentrerat. Kunden får en stabil lösning som samtidigt är lätt att anpassa när verksamheten förändras. Helhetsansvaret innefattar långsiktig förvaltning, rådgivning och support. Som din digitala partner drivs vi av att ständigt optimera och förbättra!

Kunderna ger oss stort förtroende när de år efter år ger oss förnyat ansvar för sina mest verksamhetskritiska system. 

Decerno har ca 115 anställda med kontor i Kista, Stockholm, Göteborg, Uppsala samt i Sevilla, Spanien. Decerno är en del av Addnode Group.