Junior systemutvecklare

Är du nyfiken på cybersäkerhet och vill ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Bli en del av oss på SecureLink i Stockholm! Till SecureLink i Stockholm söker vi dig som vill dela vår passion och utvecklas tillsammans med oss för att fortsätta bidra till säkrare IT-miljöer för Sveriges största myndigheter och företag! 

Vill du veta mer? Kontakta gärna oss på
08 -123 45 67 eller rekrytering@foretag.se

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på SecureLink är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans skapar värde till våra kunder. Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete, där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Dessutom får du oändliga möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll och såklart möjlighet att fördjupa din kunskap inom cybersäkerhet. Då vi är internationellt bolag har du även möjlighet att arbeta på våra kontor inom Sverige och även Europa. Endast dina ambitioner sätter gränser! Vi tror på kraften att ha kul på jobbet och att skapa gemenskap genom att erbjuda mer än bara ett arbete.

Vi anordnar kontinuerligt teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops och technights för att möjliggöra starka relationer mellan team och avdelningar, för att du ska få de bästa förutsättningarna att trivas på jobbet. Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder. Dina framtida arbetsuppgifter Beroende på vem du är och vad du motiveras av finns det olika utmaningar att anta hos oss. Är du intresserad av att arbeta konsultativt tillsammans med våra kunder med kundspecifika säkerhetslösningar, så kanske rollen som konsult inom cybersäkerhet är något för dig?

Trivs du bättre i en roll som bygger på analys och IT-forensik, så låter en roll som säkerhetsanalytiker i vårt Cyber Defence Center kanske mer intressant? Är du framförallt intresserad av drift och support skulle du kanske trivas bättre i vårt Network Operations Center, där vi framförallt arbetar med produktspecifik support och drift av nätverks- och säkerhetslösningar. Rollen innebär också Hos oss finns möjligheter att starta din karriär i den roll som passar dig bäst. Är du intresserad av en roll som konsult får du från dag ett en mentor som bidrar aktivt till din fortsatta utveckling inom cybersäkerhet och inom vårt företag. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Stockholm, men på sikt har du även möjlighet att resa till våra andra kontor inom Sverige och Europa. Är du intresserad av att arbeta i vårt Cyber Defence Center eller i vårt Network Operations Center kommer du att arbeta på vårt kontor i Solna tillsammans med kompetenta kollegor. Dessa roller kan innefatta skiftarbete, eftersom vi servar våra kunder 24/7.

Vem är du?

Vi söker dig som snart har en avslutad utbildning inom IT. Viktigt för oss är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och känner att det är det här området du vill fördjupa dig inom. För att trivas och prestera hos oss, tror vi att du är en person som drivs av att ta initiativ och ansvar. Du har en god verksamhetsförståelse som hjälper dig att kunna sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Du drivs av personlig utveckling, tycker om att lära dig nya saker och har en stark analytisk förmåga. Att arbeta systematiskt och resultatorienterat passar dig bra. Du trivs i en roll där kommunikation är en del av vardagen och känner dig bekväm i att kommunicera på både Svenska och Engelska.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!